Om oss

Tidligere Hellandsjø Skinn, nå Industriskinn AS, produserer vernebekledning for bruk i smelteverk- og sveiseindustrien. Hellandsjø Skinn / Industriskinn AS sine industriskinnprodukter er utviklet i tett samarbeid med HMS-ledere i industrien for optimal beskyttelse, i kombinasjon med funksjonalitet og komfort.

Industriskinn er vårt råmateriale, og ikke uten grunn. Industriskinn har unike beskyttende egenskaper mot strålevarme, sprut fra smeltet metall og sveiseflammer. Vernebekledning produsert i industriskinn gir stor slitestyrke i kombinasjon med funksjonalitet og komfort.

Hellandsjø Skinn / Industriskinn AS er en produksjonsbedrift lokalisert på Hellandsjøen i Hemne kommune i Sør-Trøndelag. Vi er stolte over å kunne utvikle og produsere alle våre produkter i Norge. Hellandsjø Skinn / Industriskinn AS er fleksible, og kan i prinsippet tilpasse eller spesialprodusere etter kundens ønske og spesifikasjoner. Nærhet til kunder og marked, fleksibel produksjon, korte leveringstider og «kundefokus» særkjenner vår bedrift.

Vi vet hva som kreves av oss som leverandør. For oss er ikke ”kunden i fokus” en floskel, men en leveregel.

1_OM OSS
2_OM OSS
3_OM OSS